100.yıl İlkokulu
Bahçelievler Mah.Celal Bayar Caddesi No OrtaköyÇORUM

VİZYON

Vizyonumuz Atatürk ilke ve devrimleri ışığında, "öğrenenlerin okulu" felsefesinden yola çıkarak, insanlığa katkıda bulunan, toplumda lider ve model olacak bireyler yetiştiren örnek ve öncü bir kurum olmaktır.

MİSYON

Anaokulundan başlayıp ilkokul eğitim sürecinde , ulusal ve toplumsal sorumluluklarının bilincinde, demokratik ve laik cumhuriyete sahip çıkan, çağın getirdiği değişim ve gelişmelere uygun bir şekilde, ortaya çıkarılan bireysel ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yaparak-yaşayarak-araştırarak öğrenen, Türkçe´nin yanında en az bir yabancı dili etkin düzeyde kullanabilen, çevreye duyarlı, sağlığına önem veren, spor ve güzel sanatlarla ilgili, uluslararası ve kültürler arası kavrayışa sahip, evrensel değerleri özümsemiş, sosyal ve akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirerek onları yüksek öğrenime ve başarılı bir geleceğe hazırlamaktır.

Öğretim Şekli :Tam Gün (Normal Eğitim)

Tam Gün (Normal Eğitim)

İlçe Merkezinde İl Merkezine 58 km´dir

Yerleşim Yeri Bilgisi

Çorum ilinin bir ilçesidir. Çorum il merkezine yaklaşık 53 Km. Güney doğu mesafede bulunmaktadır. Çorum´un doğal güzellikler ile dolu ilçelerinden biridir. İncesu Kanyonu, Karlıca yaylası ve Aşdavul mağarası görülmeye değer olan doğal güzelliklerdendir. Ayrıca Hitit uygarlığına ait önemli veriler elde edilen Şapinuva ören yerinin de mutlaka görülmesi gerekmektedir.